0
Košík

Biologicky aktivní látky

1. Genistein je látka rostlinného původu s výrazným účinkem proti stárnutí. Její účinek je podobný účinku estrogenních hormonů, avšak bez nežádoucích účinků doprovázejících hormonální terapii.

2. Vápník je nezbytný pro zdraví kostí.

3. Vitamin D3 podporuje vstřebávání vápníku a stimuluje tvorbu kolagenu, zlepšuje stav pokožky, vlasů, nehtů.

 

Jaká jsou doporučení pro výživu?

Hlavním důvodem kožních změn souvisejících s věkem je pokles produkce ženských pohlavních hormonů – estrogenů po dosažení čtyřiceti let. Kvůli nedostatku estrogenu začínají problémy nejen s pokožkou, ale i s kostní tkání, nemluvě o tak nepříjemných projevech, jako jsou návaly horka, snížení libida, úzkost a změny nálad. Naštěstí tyto problémy mají řešení – užívání fytoestrogenů, rostlinných analogů ženských hormonů, které stimulují jejich tvorbu v těle. Jejich příjem je účinný v kombinaci s vápníkovými přípravky a vitamíny. Pravidelné užívání přípravku GENIVIS zajišťuje systémové zlepšení organismu v kombinaci s omlazujícím účinkem.

Pro posílení jeho účinku je užitečné věnovat pozornost jídelníčku: snížit počet kalorií, omezit živočišné tuky a jednoduché sacharidy, zvýšit podíl zeleniny a ovoce a nenechat se zlákat smaženými, kořeněnými a slanými jídly. Také je třeba nezapomínat na každodenní pohybovou aktivitu mírné intenzity s cvičením na relaxaci, strečink, dechová cvičení. Zakončete den relaxační masáží s reflexními prvky, vyhněte se nedostatku spánku a zůstaňte mladá!

 

Aplikace

Užívejte 2 kapsle denně po 12 hodinách. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

× Máte dotaz?