0
Košík

Kyselina pyrohroznová je alfa-oxokyselina přítomná v medu, octu, jablkách a fermentovaném ovoci, a je účinná v pokožce i škáře. Patři mezi peelingy působící ve střední hloubce. Na úrovni epidermis má keratolytické, protibakteriální a sebostatické vlastnosti, a je velice účinná při léčbě akné. Snižuje kohezi epidermálních keratinocytů, usnadňuje odlupování a zabraňuje zesílení horních vrstev epidermis. Na úrovni dermis je schopna stimulovat tvorbu nového kolagenu, a dále utváření vláken, glykoproteinů a redukovat vrásky. Působí také proti stárnutí pokožky vlivem slunečního záření a proti hyperpigmentaci. Jejím výsledkem je skutečná remodelace dermis, zlepšuje povrch a snižuje ochablost pleti. Díky jejímu nízkému pH a malé molekulární velikosti rychle a hluboko penetruje do kůže, a tím je velice účinná.

Návod na použití: první ošetření: 3-4 minuty. Navyšujte o 1 minutu každé ošetření – maximální navýšení 8 minut. Aplikujte tenkou vrstvu peelingu na celý obličej, krk a dekolt jemným štětcem. Po uplynutí dané doby peeling zneutralizujte studenou vodou. Zabraňte kontaktu s očima. Pokud došlo ke kontaktu, ihned opláchněte oči studenou vodou, odstraňte kontaktní čočky. Pokud dojde k pocitu silného pálení, ihned peeling smyjte. Určené pouze pro profesionální použití. Po aplikaci může být pleť začervenalá a napnutá. Ošetření je možné provádět každé 2-4 týdny. Maximální množství ošetření 4. Je velmi důležité během léčby aplikovat hydratační noční krém a denní krém s SPF 20 a více, a to i po dokončení léčby za účelem ochrany pleti proti slunečnímu záření.

Vedlejší účinky: rosacea, atopická dermatitida, Herpes simplex, bradavice.

Upozornění: Pro zevní použití. Zabraňte kontaktu s očima. Nepoužívejte produkt, pokud je lahvička rozbitá. Nepoužívejte během těhotenství a kojení. Není vhodné pro děti mladší 3 let.

Hmotnost 0,05 kg
× Máte dotaz?