0
Košík

MakeSkin Beauty Repair Emulsion obsahuje originální kombinaci ingrediencí určených pro intenzivní omlazující, regenerační a vyhlazující účinky:

  • Nukleotidy, přirozeně se vyskytující látky, které mohou zvýšit produkci kolagenu a zlepšit strukturu a tón pleti.
  • Kyselina hyaluronová s různými molekulovými hmotnostmi, poskytující pokožce hydrataci a pružnost z hloubky na povrch.
  • Vitamin E, aktivní antioxidant, který chrání před volnými radikály a regeneruje pokožku.
  • UplevityTM, speciální peptid, který pomáhá neutralizovat nedokonalosti způsobené gravitací, a to díky správně sestavenému a zhutněnému kolagenu a elastinu. Klinické studie UplevityTM ukazují, že pokožka vypadá výrazněji a s ostřejšími konturami.
  • ChromocareTM, aktivní složka, která zlepšuje rovnoměrnost a zářivost pokožky.

Aplikace:

Naneste MakeSkin Beauty Repair Emulsion ráno a večer nebo kdykoli během dne na obličej, krk a dekolt jemnými masážními pohyby, dokud se úplně nevstřebá.

Před použitím se doporučuje očistit si obličej.

MakeSkin Beauty Repair Emulsion s jemnou vůní dělá pokožku sametovou, zářivou a připravenou k líčení.

Varování:

Pouze k zevnímu použití. Aplikujte na neporušenou pokožku. Chraňte před teplem, uchovávejte mimo dosah dětí. V případě zjištěné nesnášenlivosti jedné nebo více uvedených složek přípravek nepoužívejte. Zamezte přímému kontaktu s očima a sliznicemi. Po použití nevyhazujte obal do běžných odpadových nádob – chraňte prosím životní prostředí.

Složení: aqua, ethylhexylpalmitát, cetearylalkohol, betain, glycerin, butylenglykol, sójový sterol PEG-10, tokoferylacetát, amoniumakryloyldimethyltaurát / VP kopolymer, dimethikon, kaprylylglykol, 1,2-hexandiol, extrakt ze Siegesbeckie, DNA hyaluronát sodný, extrakt Rabdosia rubescens, tropolon, acetyl tetrapeptid-2, parfém.

** neobsahuje lepek ani jeho deriváty.

Balení: 40 ml

× Máte dotaz?