0
Košík

Bisabolol má zmírňující a zklidňující vlastnosti, a tím zamezuje zčervenání kůže, je tedy vhodný především pro obzvlášť jemnou pokožku.

Kyselina hyaluronová má hloubkový hydratační účinek a pomáhá zvyšovat pevnost a tonus pleti.

Vitamín E má antioxidační vlastnosti. Přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a před vlivem slunečního záření.

Indikace pro použití: krém je určen pro citlivou pleť se sklonem k zarudnutí, vysoké přecitlivělosti a kožním obtížím, jako je např. kuperóza (vznikající nadměrnými změnami teploty apod.). Rosaderm® zklidňující krém s nukleotidy a bisabololem se doporučuje používat v každém ročním období. Produkt napomáhá pokožku hydratovat a zklidňovat.

Použití: naneste krém na obličej, krk a dekolt nebo na postižená místa. Pokud je pokožka nadměrně citlivá, produkt se nesnažte vmasírovat, pouze lehce naneste tenkou vrstvu a nechte působit. Před použitím pleť vyčistěte čistícím produktem dle typu pleti a ztonizujte – nejlépe zklidňujícími produkty. Pro zajištění efektivnějšího výsledku se doporučuje provádět komplexní péče o pleť, včetně používání přípravků PLINEST® care Omlazující noční krém a Omlazující denní krém s SPF 20.

Složení: aqua; hexyldecanol; hexydecyl laurate; bateain; cetearyl olivate; tocopheryl acetate; sorbitan olivate; sodium DNA; hyaluronc acid; bisabolol; carbomer; tetrasodium EDTA; sodium hydroxide; caprylyl glycol; 1, 2-hexanedyol; tropolone; parfum.

Upozornění: výrobek je určen pouze pro vnější použití. Krém uchovávejte na místě chráněném před teplem a mimo dosah dětí. Neaplikujte, pokud je známa nesnášenlivost jedné nebo více látek obsažených v produktu. Zamezte přímému kontaktu s očima a sliznicí. Pokyny pro správnou likvidaci odpadu: balení a leták – papír, zbytek – netříděný TKO. Vždy zkontrolujte pravidla pro sběr domácího odpadu ve vašem okolí.

Obsah: 40 ml

× Máte dotaz?